• Agk B1
  • Agk B2

Golfhallen öppnar den 15 november

I takt med att mörkret sänker sig över vårt avlånga land är det dags att ta tag i inomhusträningen igen. Medlemmar i ÅGK har nu möjlighet att träna gratis vid fyra tillfällen varje vecka.

För att få tillträde till hallen krävs att du har en personlig tagg, som enbart kommer vara giltig under de nedan angivna tiderna.

Disponibla a tider:

Måndagar: 19.00-21.00

Torsdagar: 18.00-21.00

Lördagar: 10.00-12.00

Söndagar: 15.00-18.00

Golfhallen är stängd jul- och nyårsafton. Vi planerar att ha öppet till mitten av april eller tidigare beroende på vårens ankomst.

För dig som vill ha en ny tagg

1) Fyll i bifogat dokument ”pdfNyckel- och taggkvittens”.

2) Skriv ut, skriv under och lämna in dokumentet till kommunen (se adress längst ner)

3) Kommunen meddelar via mail då taggen är klar för att hämtas.

Här hämtar du din tagg

Åtvidabergs Kommun

Besöksadress: Adelswärdsgatan 7, Åtvidaberg

Kontaktperson: Patrick Friberg (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) som också kan hjälpa dem som glömt koden till sin tagg.

Banan är stängd för året

Nu är banan stängd för året och vi tackar medlemmar gäster samt personal för en fin säsong. Inom kort kommer vi öppna en vinterslinga och återkommer med mer information när det är dags att köra igång.

Helgens Greener 12-14 oktober

Vi har onsdag & torsdag hålpipat alla greener på golfbanan. Avdrag kommer ges på gällande greenfee.

Varmt välkomna!

Juniortävlingen Teen Tour First gästar Åtvidaberg

På söndag den 19 augusti är det juniortävling på golfbanan med första start klockan 10.00.

Teen Tour First (tidigare Skandia First) är tourens första nivå och inkörningsporten för juniorer som vill komma igång och tävla och spelare födda mellan 1997 och 2005 får delta.

Bland de anmälda finns några juniorer från ÅGK och vi önskar dem lycka till.

Kom gärna till banan och kolla in hur juniorerna spelar.

/Björn Pettersson