Autogiro

Nu kan du välja att dela upp betalningen av dina årsavgifter, senast 31 januari

Vi kan nu erbjuda dig som medlem möjligheten att dela upp din årsavgift på 9 månader mot en kostnad av 25 kr vid varje autogirodragning. Ansökan om autogiro gör du direkt i Min Golf under Mina Sidor-Mina Betalningar.

Observera att tjänsten endast är tillgänglig för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer samt från och med Vecka 3. Till dig som redan har ett godkänt autogiromedgivande, vänligen bortse från punkt 3 & 4.

Gör så här:

1. Klicka på Mina Sidor och därefter Mina Betalningar. Markera de avgifter du vill betala via autogiro genom att bocka i kryssrutorna i spalten betala (längst till höger). Klicka därefter på knappen Ansök om betalning via autogiro.
  2. Logga in på Min Golf på vanligt sätt
  3. I nästa steg fyller du i alla dina kontaktuppgifter, accepterar villkoren för autogiro och klickar på Ansök. Du får då en bekräftelse att din ansökan är genomförd.
  4. Efter ett par dagar får du ett mejl med en bifogad blankett som du ska signera och lämna/skicka in till oss. När vi mottagit denna aktiverar vi ditt autogiro.

Halsofabriken
CBC Identity Master Logo