ag1 wide

Vecka 21

Den här veckan spelar vi 2-manna scramble på våra tisdags- och torsdagstävlingar. På torsdag är starten framflyttad till kl 10.10.

Vecka 19

Den här veckan är det dags för tre klubbor och en putter på tisdagstävlingen. Spelformen är poängbogey och start som vanligt kl 18.

På torsdag är det ingen tävling eftersom det är helgdag.

Vecka 18

Den här veckan blir det ingen tisdagstävling eftersom det är helgdag. På torsdag är det 3 klubbor plus putter som gäller. Anmälan senast kl 13 dagen före (onsdag). Observera ny sista-tid för anmälan, som kommer gälla för anmälan resten av säsongen. Starttid kvarstår, kl 10.00.

Nu är det snart dags!

Nästa vecka (vecka 17) startar vi våra tisdags- och torsdagstävlingar, spelformen den veckan är slaggolf. På tisdagen startar vi kl 18 och på torsdagen kl 10. Mer info, se planeringskalendern och info-bladet.

Varmt välkomna!

Vårträff

En ny säsong närmar sig och vi hoppas att snön snart ger vika för gröna gräsmattor. Damernas vårträff är den 12 april kl 18.30. Inbjudan är utskickad, har du inte fått någon får du kontakta någon av oss i damkommittén. Nu laddar vi för en ny säsong.

Varmt välkomna

Tack!

Ett stort tack till alla damer som deltagit i våra tävlingar och aktiviteter under årets säsong. Det är tack vare er som det blir så roligt. Nu gör vi ett uppehåll i vår verksamhet men vi startar snart planeringen inför nästa år. Om du har tips och idéer inför nästa säsong, hör av dig till någon av oss i damkommittén.

Nu hoppas vi på lite härligt höstgolfväder.
Hälsn Damkommittén

Torsdagstävlingar

Nu är det tre torsdagstävlingar kvar på den här säsongen i damkommitténs regi.

31/8 - Första boll slår ut kl 10.20. Slaggolf. Anmälan senast 30/9 kl 18

7/9 - Första boll slår ut kl 12.20. Pb. Anmälan senast 6/9 kl 18

14/9 - Första boll slår ut kl 12.20. Pb. Anmälan senast 13/9 kl 18.

Rumble v 34

Den här veckan är spelformen rumble på tisdags- och torsdagstävlingen. På tisdagen spelas rumble 3-3-3, spelas som poängbogey och tre spelare bildar tillsammans ett lag. På de första tre hålen räknas det bästa resultatet från en spelare. På de kommande tre hålen räknas det bästa resultatet från två spelare och slutligen på de sista tre hålen räknas resultaten från samtliga tre spelare. Lagen med flest poäng vinner. På torsdagen spelas rumble 6-6-6, som ovan men spel på 18 hål, uppdelat på 6+6+6 på de tre personerna i laget.

Det är årets sista tisdagsdtävling den här veckan. Torsdagstävlingarna fortsätter ytterligare några veckor men med lite ändrade starttider.

24/8 Första boll startar kl 12.50. Anmälan senast kl 12.00 den  23/8
31/8 Första boll startar kl 10,20. Slaggolf. Anmälan senast 30/8 kl 18
7/9 Första boll startar kl 12.20. Pb. Anmälan senast 6/9 kl 18
14/9 Första boll startar kl 12.20. Pb. Anmälan senast 13/9 kl 18

Nummergolf v 33

Den här veckan ska vi på våra tisdags- och torsdagstävlingar spela från olika tees under rundan. Vi spelar slaggolf på ordinarie hcp.

Flaggtävling v 32

Den här veckan återupptar vi våra tisdags- och torsdagstävlingar igen efter ett litet uppehåll. Veckans spelform är flaggtävling.

(Flaggtävling är en slagtävling där varje deltagare spelar så länge slagen räcker det vill säga banans par plus spelhandicap)

Välkomna!