• Agk B1
  • Agk B2

Vecka 25

Den här veckan spelar vi från tee 52, både på tisdags- och torsdagstävlingen. Vi gör sedan ett sommaruppehåll och  startar igen vecka 32, tisdag 7 augusti.

Ha en härlig sommar med mycket golfspel!

Vecka 24

Den här veckan spelar vi som vanligt dels på tisdag kväll 9 hål dels på torsdag 18 hål. Spelformen är poängbogey.

Vecka 23

Den här veckan är spelformen slaggolf både på vår tisdags- och torsdagstävling.

Vecka 22

Den här veckan spelar vi vår årliga 9-håls-tävling på tisdagen, med anmälan och ändrad starttid. Starttid är mailad till de som har anmält sig samt finns på anslagstavlan.

På torsdag är det spel som vanligt, kl 10.00, slaggolf. Anmäl dig på golf.se

Vecka 21

Den här veckan spelar vi 2-manna scramble på våra tisdags- och torsdagstävlingar. På torsdag är starten framflyttad till kl 10.10.

Vecka 19

Den här veckan är det dags för tre klubbor och en putter på tisdagstävlingen. Spelformen är poängbogey och start som vanligt kl 18.

På torsdag är det ingen tävling eftersom det är helgdag.

Vecka 18

Den här veckan blir det ingen tisdagstävling eftersom det är helgdag. På torsdag är det 3 klubbor plus putter som gäller. Anmälan senast kl 13 dagen före (onsdag). Observera ny sista-tid för anmälan, som kommer gälla för anmälan resten av säsongen. Starttid kvarstår, kl 10.00.

Nu är det snart dags!

Nästa vecka (vecka 17) startar vi våra tisdags- och torsdagstävlingar, spelformen den veckan är slaggolf. På tisdagen startar vi kl 18 och på torsdagen kl 10. Mer info, se planeringskalendern och info-bladet.

Varmt välkomna!

Vårträff

En ny säsong närmar sig och vi hoppas att snön snart ger vika för gröna gräsmattor. Damernas vårträff är den 12 april kl 18.30. Inbjudan är utskickad, har du inte fått någon får du kontakta någon av oss i damkommittén. Nu laddar vi för en ny säsong.

Varmt välkomna

Tack!

Ett stort tack till alla damer som deltagit i våra tävlingar och aktiviteter under årets säsong. Det är tack vare er som det blir så roligt. Nu gör vi ett uppehåll i vår verksamhet men vi startar snart planeringen inför nästa år. Om du har tips och idéer inför nästa säsong, hör av dig till någon av oss i damkommittén.

Nu hoppas vi på lite härligt höstgolfväder.
Hälsn Damkommittén