• Agk B1
  • Agk B2

Juniorinformation 2019

Golfkul ca 5-7 år

Vi träffar golfkompisar och har roligt! Vi lär oss om grunderna i spelet genom lekar och övningar med inslag av motorik och balansträning. Under träningspassen används både mjuka och hårda bollar, med och utan klubbor. Ditt barn ska vara tillräckligt mogen för att klara av 1 timma i ledarledd grupp. Träning tisdagar 17.15-18.15 (Ej träning på "röda dagar"). Träningsstart är v.19. Träningsavgift för maj-sep är preliminärt 500kr. Avgiften faktureras av klubben.

Yngre juniorer ca 8-12 år

Gruppen är öppen för alla nybörjare och fortsättare som tycker det är kul med golf! Vi börjar titta på tekniken och lär oss regelsituationer som förberedelse för spel på banan. Det finns möjlighet till att ta  “Grönt Kort” för de deltagare som är träningsflitiga och mottagliga för informationen som ges. Träning torsdagar 17.15-18.15 (Ej träning på "röda dagar"). Träningsstart är v.19. Träningsavgift för maj-sep är preliminärt 500kr. Avgiften faktureras av klubben.

Äldre juniorer ca 12-16 år

Utvecklingsgrupperna är för killar och tjejer som vill träna golf för att utvecklas. Vi tränar tisdagar och torsdagar (tider får ni på mejl) från 23 april till mitten av sep (Ej träning på "röda dagar"). Vi kommer att ha ett sommaruppehåll i träningen. Träningsavgift för april-sep är preliminärt 800kr. Avgiften faktureras av klubben. Utöver detta tillkommer 1 500kr (medlem/spelrättsavgift) då det krävs att du är medlem i klubben för att delta i denna grupp.

Elitjuniorer

Elitträning sker tillsammans med golfgymnasiet.