0120 – 858 17

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

ag1 wide

Golflektioner & golfkurser

Individuell lektion 25 min 300kr
  50 min  500kr
     
Grupplektion 60 min, 2 personer 300kr /person
  60 min, 3 personer 250kr /person
  60 min, 4 personer 200kr /person
     
Närspelslektion 90 min, 1 person 800kr
Putt, chip, pitch & bunker 90 min, 2 personer 550kr /person
  90 min, 3 personer 400kr /person
     
Spellektion 9 hål, 1 person 900kr
  9 hål, 2 personer 600kr /person
  9 hål, 3 personer 450kr /person
     

Paketpris! Ta 5 lektioner betala för 4

Gäller Individuell & Grupp svinglektioner. 


Kurser

Nybörjarutbildning


Är du sugen på att börja spela golf? De gamla myterna kring golfen att det är svårt, dyrt och tar tid har suddats ut. Här på Åtvidabergs GK erbjuder vi nybörjarkurser som passar alla, oavsett förkunskaper. I kursen ingår teori, praktik, teorimaterial och lån av utrustning.

Första steget:
Kontakta Åtvidabergs Golfshop Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anmäl ditt intresse att börja spela golf. Vi föreslår en lämplig kurs/upplägg för dig.

Teorimaterialet, en bok och ett webbmaterial inbjuder till självstudier och ökad kunskap. Du kan sitta hemma och lära dig regler, golfvett och annat matnyttigt. Under praktikdelen går vi igenom de olika slagen på övningsområdet och tränar på färdigheterna som krävs för att klara av spel på banan. Efter genomförd utbildning går du ett antal fadderronder tillsammans med någon som har officiellt handicap. Syftet är att få tillämpa allt du lärt dig under kursen.

Du blir godkänd när du klarar spelkravet 18 poäng från 150-metersmarkeringen. Då tilldelas du handicap 54 och ett Golf-ID som registreras i GIT, golfens IT-system. Med ditt golf-ID kan du sedan själv sänka och höja din handicap när du är inloggad på dina sidor i Min Golf.

Kursen är rabatterad om du väljer att bli fullvärdig medlem i samband med den, annars 2000 kr. (1500 kr för barn/ungdom upp till 16 år.)

 

Närspelskurs


För dig som vill förbättra ditt spel runt green, chip, pitch, bunker, putt, en given score sänkare! 3 timmar träning i grupp (min 5/max 8 deltagare) Pris per person: 400kr

 

 

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Gropens
Halsofabriken
Ica
Look
7eleven
Sigma
Comfort Ror
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
CBC Identity Master Logo
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn