Medlemmar i Åtvidabergs golfklubb hälsas välkomna till ytterligare en genomgång av de nya golfreglerna!

Datum:      2019-08-19 (måndag) kl. 18.00          (Regelträff 1)

2019-08-24 (lördag)    kl. 14.00           (Regelträff 2)

Tid:            Genomgången tar ca 1,5 timma

Plats:         Bysjökrogen

Klubbens regelansvarige, Peter Westlund ansvarar för träffarna, som i huvudsak kommer att innehålla följande:

• Förtydliganden av de nya golfreglerna, med möjlighet att ställa frågor.
    Hur har du upplevt regeländringarna?
  • Info och frågor om det nya handicap-systemet, som införs 2020 över hela världen. (Innebär att handicap kommer att beräknas på de senast spelade 20 ronderna, alltså de som spelats 2019 och ev 2018)

Du, som inte redan har köpt den nya regelboken kan göra detta till en kostnad om 40 kronor. (kontant eller swish)

Antalet deltagare är maximerat till 50 per träff, varför vi ber dig anmäla ditt deltagande via Min Golf.  Gå in under ”Sök tävling”, där hittar du ”Tävlingarna” Regelträff 1 resp. Regelträff 2. Alternativt kan du maila din anmälan till Peter Westlund.

Varmt välkomna alla!

hälsar Peter Westlund och ÅGK styrelse

Golfveckan 2019 22-26/7

golfveckan alla

Golfveckan 2019 närmar sig med stormsteg, och vi hoppas ni alla har funnit formen, eller iallafall är på god väg!

Det finns fortfarande platser kvar under alla dagar, så se till att anmäla er om ni inte redan är anmälda! Sprid ordet till medlemmar som gäster, och övertala dem att vara med på årets golfhändelse i Åtvidaberg!

Varje dag kommer vi erbjuda närmast hål (presenteras av juniorkommittén) med tillhörande priser!

På måndagen kommer det erbjudas longest drive tävling tillsammans med Indoor Golf, och liveunderhållning på kvällen. Ni vill inte missa fredagens tävling, som vi tror blir något alldeles extra, med händelser och fina priser. På kvällen kan ni sedan rocka loss tillsammans med Blues Cabin som står för underhållningen.

Stanna gärna kvar efter spelad rond, ta del av sköna historier om bra, som dåliga slag, ta en bit mat och kanske någon kall dryck. Vi ser gärna att så många som möjligt ämnar närvara vid prisutdelningar och fortsatt kväll, så det blir en härlig stämning!

Vi vill rikta ett stort tack till alla sponsorer, funktionärer och spelare, som ställer upp, och gör Golfveckan till en fantastisk tillställning.

Vi vill även uppmärksamma er om att det råder förbud av alkoholintag under spelets gång på alla klubbtävlingar. Vi tackar för visad förståelse!

Till sist så skickar vi med en vädjan till alla Er som deltar under golfveckan att tänka på och

respektera speltempot. Är vi redo att slå när det är vår tur och har som mål att ”ta rygg” på bollen framför så hoppas vi att vi kan undvika onödigt långa rundor, och det påverkar säkert inte resultaten till det sämre. Och kom ihåg, det finns dem som tillverkar bollar, så leta inte ihjäl er :)

Varmt välkomna till ännu en härlig Golfvecka!

/ Tävlingskommittén

Sommargreenfee i juli månad

Upplev en av Sveriges vackraste golfbanor i sommar. Under juli månad erbjuder vi sommargreenfee- 350:- vardagar måndag-torsdag & 450:- i helgerna fredag-lördag.
Varmt välkomna!

Telefonproblem

Vi har för tillfället problem med vår telefonväxel. Vi nås via mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.alt mobil 070-662 98 09