0120 – 858 17

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK
  • Intro202005 1
  • Åtvidabergs GK

Juniorläger på Åtvidabergs golfklubb

Den 12-13 aug genomförde vi ett juniorläger på Åtvidabergs golfklubb. Det bjöds bl.a. på golfträning, spel på banan, padelspel och lite återhämtning vid bysjön.  

Juniorlger 1

 

Juniorlger 2


Juniorlger 3

 

Juniorlger 4

Östgötaserien på Åtvidabergs golfklubb

Under lördagen den 8 aug hade vi besök av Vreta Klosters juniorlag som utmanade vårt lag i Östgötaserien.  Det blev en rolig och varm eftermiddag på banan. Våra representanter Kim, Emil, Ida och Greta gjorde ett  utmärkt jobb!

Vreta Klosters juniorlag

Atvidaberg Lag

Albin Nilsson vann Teen Tour på Landeryd

Söndagen den 2:e augusti spelades Teen Tour First omgång 4 på Landeryds GK. Segrare gjorde Albin Nilsson från Åtvidabergs GK med det fina resultatet 74 slag. Vi säger stort grattis till Albin och önskar honom lycka till på framtida tävlingar.

 

Albin

Banan öppen med tidsbokning

Tidsbokningen är öppen både här på hemsida och via Min Golf.

Med anledning av Covid-19 så har vissa åtgärder vidtagits för att minska eventuell smittspridning. Vi har valt att begränsa kontaktytor och har därför inte satt ut alla bänkar, bolltvättar eller bunkerkrattor på banan. Vi rekommenderar att ni lämnar flaggan i hål när ni puttar samt att ni använder er handske när ni tar upp bollen. Se separat inlägg för mer ingående information gällande Covid-19.

Tillfälliga lokala regler:

  • Lägesförbättring gäller i bunkern. (Ni kan med fördel jämna till sanden med foten eller klubban när ni lämnar bunkern)

Scorekort finns att hämta i Receptionen på hotellet och Greenfee enligt gällande prislista och betalas med Swish när receptionen är obemannad. Scorekort finns då mittemot huvudentrén i byggnaden närmast puttinggreenen.

 

Varmt välkomna till Åtvidabergs Golfklubb och Villa Baro. 

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Gropens
Ica
Look
7eleven
Sigma
Comfort Ror
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn
Oriflame