• Intro202005 1

Boka

Varmt välkommen som gäst till Åtvidabergs Golfklubb. Följande greenfeepriser gäller för säsongen 2020. Boka din golfupplevelse via ”min golf” eller kontakta shopen/receptionen på tel 0120-844 40.

Greenfee 2020

mån - tors Fr, Lö, Sö & helgdag
Säsong Datum Junior Senior Junior Senior
Vår - 14 maj 150:- 400:- 200:- 500:-
Hög 15 maj - 27 september 230:- 500:- 250:- 600:-
Höst 28 september - 200:- 400:- 220:- 500:-

Efter kl.15.00 på vardagar kan man spela 9 hål till halv greenfee.

Gäst till medlem – 50 kr rabatterad greenfee

Medlemmar har rätt att bjuda med upp till tre (3) gäster i samma fyrboll. Gästerna erbjuds då att spela Åtvidabergs GK till 50 kr rabatterad greenfee.

Heldagsgreenfee i mån av plats

Erlagd greenfee ger rätt att spela obegränsat under en dag i mån av plats. För förbokning av mer än ett varv i förväg erbjuder vi 50 % rabatterad greenfee på varv nummer två.

Samarbeten

Medlemmar i Linköpings GK, har 100:- rabatt på gällande greenfee måndag-onsdag.

Juniorer upp till 15 år och medlem i östgötaklubb spelar gratis.

Greenfeeregler

Endast fyrbollar under normala förhållanden och vi förbehåller oss rätten att boka om starttider (max 10 min) för att optimera tillgängligheten på banan. Vår caddiemaster hjälper till med detta.

En gästspelare per boll får ha över 36+ i hcp.

Greenfeen måste erläggas i god tid före start i receptionen. Helst 30 minuter innan start. Då receptionen är stängd erläggs greenfee via swisch på nummer 123-146 01 79.

Avbeställning av bokad tid

Om du får förhinder och vill avboka din tid kontakta receptionen, dock senast 2 timmar före din starttid.

Ej utnyttjad, tidsbokad tid och anmälningsplikt

De spelare som ej utnyttjar tidsbokad tid och ej heller avbeställer den, riskerar att bli avstängda från tidsbokningen under en månad.
På speldagen gäller att du ska anmäla dig till ansvarig minst 30 minuter före start.

Information gällande introduktionskort

Du som har ett giltigt introduktionskort utfärdat av PGA, GAF, SGA eller SGF är varmt välkommen att besöka Åtvidabergs GK.

För att du ska erhålla fritt spel ska du ha kontaktat shopen/receptionen (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) i god tid före ditt besök samt fått ett godkännande att utnyttja ditt introduktionskort.

Om du ej fått ett godkännande av ansvarig i shopen/receptionen före ditt besök erbjuder vi dig att spela Åtvidabergs GK till 50 % rabatterad greenfee.