0120 – 858 17

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

  • Agk B1
  • Agk B2

Juniorinformation

Golfkul ca 5-7 år

Vi träffar golfkompisar och har roligt! Vi lär oss om grunderna i spelet genom lekar och övningar med inslag av motorik och balansträning. Under träningspassen används både mjuka och hårda bollar, med och utan klubbor. Ditt barn ska vara tillräckligt mogen för att klara av 1 timma i ledarledd grupp. Träning tisdagar 17.15-18.15 (Ej träning på "röda dagar"). Träningsveckor: v.20-25 + v.32 + v.34-38. Träningsavgift för maj-sep är 500kr. Avgiften faktureras av klubben.

Yngre juniorer ca 8-12 år 

Gruppen är öppen för alla nybörjare och fortsättare som tycker det är kul med golf! Vi börjar titta på tekniken och lär oss regelsituationer som förberedelse för spel på banan. Det finns möjlighet till att ta  “Grönt Kort” för de deltagare som är träningsflitiga och mottagliga för informationen som ges. Träning torsdagar 17.15-18.15 (Ej träning på "röda dagar"). Träningsveckor: v.17-25 + v.32-38 Träningsavgift för april-sep är 500kr. Avgiften faktureras av klubben.

Äldre juniorer ca 12-16 år

Utvecklingsgrupperna är för killar och tjejer som vill träna golf för att utvecklas. Vi tränar tisdagar och torsdagar (tider får ni på mejl) från 24 april till slutet av sep (Ej träning på "röda dagar"). Vi kommer att ha ett kortare sommaruppehåll. Träningsavgift för april-sep är 800kr. Avgiften faktureras av klubben. Utöver detta tillkommer 1 450kr (medlem/spelrättsavgift) då det krävs att du är medlem i klubben för att delta i denna grupp.

Elitjuniorer

Mer info om denna kategori kommer.

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Gropens
Ica
Look
7eleven
Sigma
Comfort Ror
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn
Oriflame